Autopoetsbedrijf Car care

Wiki Article

Hoop je dat niemand het ziet als je wegrijdt? Wij wassen je toyota van links tot rechts tot elk deel weer glimt. De weersbeïnvloedingen doen je ford weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na continu buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk logisch, maar geen zorgen, wij geven die prachtige gloed naar boven. Voor het mooiste resultaat zullen we de bovenste laag weer doen glanzen. Ons team is altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is niet zo raar, want ze maken gebruik van de beste producten en geven de grootste zorg aan je vierwieler. Zie op onze webpagina meerdere voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen bekende op je af met de vraag of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt jammer genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een sprankelende Kia te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar zijn andere tactieken voor benodigd. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of grind weer helemaal onzichtbaar. En vanzelf sprekend die kleur, volledig opgebloeid.

Super mooi toch al die sprankelende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van wauw dat ziet er interessant uit? Dat wordt gedaan met nano-coating en dit is wat wij ook aanbieden, dus jouw heilige koe kan net zo superieur worden. Wat moet ik me bij glascoating voorstellen? Nou het is een bijgevoegde beveiligde laag over je momentele autolak heen die nog lange tijd blijft zitten. Voordat de glascoating kan worden gewreven behoort de auto een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel te laten zitten. Na deze behandeling hebben waterdruppels en vuil geen greep meer op je laklaag, je heilige koe blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Ook de binnenkant van je auto kunnen we compleet zuiveren zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Lederen autostoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Als je de heilige koe al een langere tijd hebt is deze minder schoon als dat de bedoeling is. Als je je opa gaat ophalen dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. De stoffen zetels komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe goed het auto interieur geurde toen je je Mercedes net bij de dealer had opgehaald? Wij verbergen de bijgekomen geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer plezierig ruikt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je bestelwagen overal brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Ook kan je zelf besluiten om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, alle auto's en bestelwagens die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw bestelwagen brandschoon hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons als voorbeeld bij je vriend wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Ben je niet zo blij meer met je Nissan vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Laat je bolide door ons poetsen. Iets dat je Audi mat eruit doet zien komt door storm, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de verrukkelijke glans die je auto ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor het mooiste resultaat zullen we de bovenste laag weer doen glimmen. Onze medewerkers zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat is niet zo raar, want ze maken gebruik van de betere autowax en stoppen de grootste zorg aan je bolide. Wil je enkele afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze site.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af om te vragen of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast en zeker eens gebeurd, dan ben je een stukje aan het rijden en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die krassen maken de kleur ook futloos, het is wel eens mooier geweest. Om weer in een glansrijke auto te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar zijn andere middelen voor nodig. Een uitstekende autolak Lees hier door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat direct opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een voertuig? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van ik wou dat die van mij was? Dat wordt gedaan met nano-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw Audi kan net zo prachtig worden. Wat moet ik me bij glascoating voorstellen? Nou het is een extra beveiligde laag over je bestaande autolak heen die voor meerdere jaren goed is. Alvorens de glascoating op de auto kan worden gepoetst behoort de heilige koe een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel te laten zitten. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een blinkende Mercedes boodschappen kan doen.

Je voertuig interieur laten verfraaien zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Leren autostoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als je net de autosleutel hebt gehad. Na een redelijke tijd in de Honda te hebben doorgebracht is deze een stuk vuiler als dat je zal willen. En wie wilt er nu genoegen nemen met een smerig interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. En weet je nog hoe goed het auto interieur geurde toen je je Kia net bij de auto dealer had opgehaald? Wij verhullen de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer zalig geurt.

Om je Jeep honderd procent van binnen en buiten brandschoon te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Ook bestaat er een optie om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, alle auto's en bussen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We zouden het geweldig vinden als je ons wilt aanprijzen bij onder andere je moeder. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Report this wiki page